Lista service-urilor auto din Bucuresti

Acasa
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tinichigerie Vopsitorie auto
Tractari auto
Publicitate pe site
Inapoi 26449 vizualizari!

Top Lac Auto Service


Bd. Timisoara nr 179, sector 6, Bucuresti
031.425.1265
0758110003 / 0758.110.004
service@toplacservice.ro
www.toplacservice.ro
Vezi PAGINA DE FACEBOOK
Descriere obiectiv

 TOP LAC SERVICE AUTO si-a inceput activitatea in anul 1995, in Bucuresti, ca unul dintre cele mai moderne ateliere de vopsitorie, printre primele dotate cu cabina de vopsit. Inca de la inceput am folosit exclusiv tehnologie germana şi produse de vopsitorie Glasurit.

Compania noastră este prezentă pe piaţa auto din Bucureşti încă din anul 1995. În această perioadă serviciile noastre au fost apreciate de către numeroşii noştri clienţi, firma noastră efectuând reparaţii la un număr de peste 90.000 autoturisme.

Activitatea noastră se desfăşoară într-un sediu nou situat în Bucureşti, Bd. Timişoara nr. 179, sector 6, unde dispunem de un spaţiu de aproape 6000 mp din care 2300 mp construcții utile, realizat în urma unei investiţii de peste 2.500.000 Euro.

Ca dovadă a nivelului nostru de profesionalism este şi faptul că Societatea de Asigurari Allianz-Ţiriac a ales firma noastră pentru stabilirea Centrului de Daune pentru Sectorul 6, unde îşi desfaşoară activitatea 5 inspectori de daună cu program zilnic de constatare a daunelor.

 Dotările principale sunt patru cabine de vopsit, de ultimă generaţie, prevăzute cu sisteme de filtrare eficiente (succesiune de 5 filtre), cinci staţii de pregătire vopsitorie cu ventilaţie, un banc de centrat caroserii Black Hawk cu măsurare instantanee cu laser şi cu bază de date electronică.

Pentru partea de mecanică, atelierul dispune de 2 elevatoare de 4 tone, un elevator de 3 tone şi un elevator cu 4 coloane de 4 tone care acoperă şi gama de autoutilitare.

În plus, dispunem şi de 4 elevatoare foarfecă de 2 şi 3 tone, masină de dejantat şi de echilibrat, stand de geometrie 3D John Bean, instalaţie pentru înlocuirea şi curăţarea agentului refrigerant BREMER 690 PRO, stație ITP. Pe lângă acestea dispunem de toate sculele şi dispozitivele necesare activitaţii de tinichigerie, vopsitorie, mecanică, electrică şi diagnoză pentru o gamă largă de autoturisme şi autoutilitare.

Toate utilajele noastre întrunesc toate normele de calitate, mediu şi siguranţă necesare acestei activitaţi şi impuse de normele din Comunitatea Europeana.

SERVICII OFERITE:

MECANICA

 Top Lac Auto Service este dotat cu echipamente performante de firma, aranjate in flux tehnologic, iar echipa noastra de mecanici participa regulat la cursuri de formare profesionala pentru ca reparatiile efectuate sa fie ireprosabile.

In atelierul de mecanica, masina este suspendata in totalitate, iar efectuarea interventiei mecanicului in jurul ei, se desfasoare in deplina siguranta, fluent, scazand durata reparatiei.

La noi totul este transparent, clientul putand asista in direct la reparatiile mecanice efectuate la autoturism, sporind astfel gradul de incredere in mecanicii nostri.

ELECTRICA

 TOP LAC SERVICE AUTO efectueaza toate tipurile de testari ale sistemelor si echipamentelor electrice si electronice, precum si diagnoze auto asupra sistemelor autovehiculului, in atelierul propriu din Bucuresti sector 1 Pipera, amenajat intr-un spatiu modern, dotat cu echipamente performante de firma si aranjate in flux tehnologic.

Electricienii nostri auto sunt specializati prin cursuri de formare, si va stau la dispozitie pentru determinarea defectiunilor aparute la autoturismul dumneavoastra , cu ajutorul testerelor computerizate de diagnosticare.

STATIE ITP

ITP-ul - Inspectia Tehnica Periodica este o verificare tehnica a autovehiculului dumneavoastra care atesta capacitatea acestuia de a participa in conditii de siguranta la trafic. Firma noastra este autorizata R.A.R. si detine echipamentele necesare pentru efectuarea ITP-ului

TINICHIGERIE

La TOP LAC AUTO SERVICE reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

VOPSITORIE

TOP LAC SERVICE AUTO ofera solutii complete de vopsitorie GLASURIT: chituri, fullere, lacuri si vopsele. In cadrul Sectiei de Vopsitorie, dotata cu 4 cabine de vopsit, se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind vopseluri nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors), se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, sau se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.

DETAILING

Atelierul de Detailing al service-ului TOP LAC AUTO va ofera toata gama de servicii destinate curatarii, intretinerii, protejarii si conservarii unor anumite parti a autovehiculului dumneavoastra, aplicand proceduri bine stabilite, cu utilaje specific de firma, folosind substante chimice fabricate special pentru a curata, intretine si proteja suprafetele componente ale masinii si cu operatori instruiti special in acest sens.

TUNING

 Echipa TOP LAC AUTO SERVICE, prin atelierul de tuning, va ofera sansa sa va faceti remarcat prin transformarea masinii dumneavoastre de serie intr-un model unicat, ce se remarca prin calitate, performanta si un design rafinat.

In atelierul nostru, toate masinile de serie capata un aer modern si cat mai sofisticat.

SERVICE ROTI

TOP LAC AUTO SERVICE detine spatii de lucru pentru service roti , dotate cu rampe, aparate de montat/ demontat si echilibrat noi de ultima generatie. Pe rampa, masina este suspendata in totalitate, pentru ca lucrul in jurul ei sa se desfasoare in deplina siguranta si cat mai fluent, scazand durata reparatiei.

VERIFICARE SI REVIZII

Desigur ca cel mai important lucru pentru buna functionare a unei masinii este revizia, iar pentru conservarea autoturismului in parametri optimi de functionare se recomanda efectuarea a cel putin unei revizii pe an

TRACTARI

 Orice conducator auto din trafic este bine sa fie prevazator si pregatit chiar si atunci cand este necesara tractarea autovehiculului in caz de defectiune sau accident, mai inainte ca aceasta sa se intample. Pentru aceasta situatie, este bine sa aveti memorat in telefonul mobil numarul unei firme specializata in oferirea serviciilor de tractari auto.

Firma TOP LAC AUTO SERVICE are ca profil si activitatea de transport şi tractare auto pe platforma. Noi putem transporta pana la 2250 kg, la care se adauga pana la 6 persoane, preluand astfel si pasagerii pana la locul de destinatie al transportului.

CONSILIERE DAUNE

 Daca autovehiculul dumneavoastra a fost implicat intr-un eveniment in care a suferit mai multe avarii, trebuie sa contactati o societate care sa va asigure consiliere daune.

Top Lac Auto Service este in masura sa va asigure aceasta consiliere in folosul dumneavoastra.

Top Lac Auto Service ajuta soferii implicati in incidente rutiere sa intocmeasca dosarele de daune si sa-si efectueze reparatia cu plata prin decontare directa.

Despagubiri RCA - CASCO

TOP LAC vine in ajutorul victimelor unui accident rutier sa intocmeasca dosarele de daune si si sa efectueze reparatia cu plata prin decontare directa de catre societatea de asigurare (Allianz-Tiriac, Generali, Omniasig, Groupama, Garanta, City Insurance, Astra, Carpatica, Euroins, Uniqa, Asirom) la care soferul vinovat detine o polita RCA. 

In cazul in care tu este vinovat de producerea accidentului rutier, ai nevoie de o asigurare CASCO pentru reparatia masinii in service-ul nostru cu decontare directa si rapida.

Decontarea directa scuteste persoana care solicita remedierea daunelor auto pe baza unei polite RCA sau CASCO, de a plati personal reparatia autoturismului, achitarea facandu-se direct de catre societatea de asigurari.

Doresti sa beneficiezi de despagubiri RCA si CASCO rapide de la asiguratorii auto si sa ai o masina care sa arate si sa se conduca cel putin la fel de bine ca inainte de accident? Atunci alege TOP LAC AUTO SERVICE din Bd. Timisoara, NR. 179, Sector 6, Bucuresti.

Prezentare video Top Lac Auto Service!
Galerie foto
Cum ajungeti la Top Lac Auto Service!
Persoane de contact
Relatii clienti / Informatii
0758.110.003 / 0758.110.004
service@toplacservice.ro
Program de lucru

LUNI-VINERI: 09:00-18:00

SAMBATA: 09:00-14:00

DUMINICA: INCHIS

Cuvinte cheie
service auto sector 6 bucuresti, top lac auto bucuresti,
Trimite mesaj