Lista service-urilor auto din Bucuresti

Acasa
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tinichigerie Vopsitorie auto
Tractari auto
Publicitate pe site
Inapoi 21967 vizualizari!

Service Auto Vitan


Splaiul Unirii nr. 450, sector 4, in Complex Autovit din Vitan-Barzesti
0735867531
auto.networkinternational@gmail.com
www.serviceautovitan.ro
Descriere obiectiv

Service-ul Auto Vitan este dedicat excelentei in servicii auto. Deviza noastra fiind :''Servicii de calitate, profesionalism si exigenta!''

Domeniu de activitate al societatii este repararea autovehiculelor, mentenanta, diagnosticarea cat si distributia de piese si accesorii auto.

Service-ul auto (Autorizat RAR) al societatii noastre ofera servicii de inalta calitate datorita nivelului ridicat de competenta, calificare si experienta al personalului, dar si datorita celor mai moderne utilaje, scule, dispozitive si echipamente, utilizate in mod profesionist de personalul nostru, lucrarile beneficiind de garantie.

Servicii oferite:

1.Diagnoza Auto constituie verificarea computerizata a autovehiculului si se efectueaza folosind sisteme computerizate si interfete specifice fiecarei marci auto. Prin serviciul de Diagnoza Auto Bucuresti afli imediat si fara costuri ridicate ce probleme are masina ta.

2. Electrica Auto pentru o gama mare de marci de autoturisme. Indiferent de  problema autoturismului dumneavoastra, nu ezitati sa ne solicitati ajutorul.
Pentru a rezolva problema aparuta, echipa noastra dispune de o echipa de electricieni calificati.

3.Incarcare Freon Auto in instalatia de aer conditionat auto este executat de personal calificat, folosind aparatura de ultima generatie; asiguram consultanta pentru a stabili ce tip de freon auto, ce cantitate sau calitate a agentului sunt necesare pentru marca masinii.

4. Montaj Alarme Auto: alarme cu telecomenzi simple, alarme cu pager, inchidere centralizata si multe altele.

5. Montaj carlig tractare si parte electrica ; carligul de tractare este produs cu forma speciala pentru fiecare masina in parte.

6. Reparatii alternatoare - daca ai probleme cu alternatorul, vino la Service Auto Vitan si cere servicii de schimb alternator.

7. Reparatii electromotoare - in cazul defectarii electromotorului se recomanda repararea sau schimbul electromotorului. Piesele care se defecteaza cel mai des sunt: carbuni, bendix, starter.

8. Reparatii motoare pentru orice tip de motor benzina sau diesel.

9. Reparatii turbine, asiguram acest serviciu avand o vasta experienta in domeniu si personal calificat.

10. Revizie Auto pentru o gama larga de autoturisme: Ford, Opel, Renault, Dacia, BMW, Audi, Vw, Mercedes, Skoda, Peugeot, Seat, Citroen, Toyota, Volvo. Revizia presupune mai multe operatii: schimb filtru, ulei, lichid de frana, placute de frana, verificarea semnalelor luminoase, curatarea instalatiei de aer conditionat, verificarea exteriorului motorului, a elementelor de directie, schimbarea curelei de distributie, etc.

11. Schimb ambreiaj-fetele discului de ambreiaj se uzeaza o data cu parcurgerea kilometrilor. Vino la Service Auto Vitan pentru un schimb de ambreiaj.

12. Schimb amortizoare, arcuri, fanse amortizor, pufere amortizoare si protectii.

13. Schimb articulatie directie: schimb bascule, bielete directie, cap de bara, bielete antirului.

14. Schimb bujii, fise bujii, bobina inductie - este indicat sa efectuati schimbul de bujii la fiecare 2 ani sau la 40.000 km. Chiar daca unele bujii pot fi folosite timp mai indelungat este necesar sa le inlocuiti.

15. Schimb burduf planetara, articulatie planetara, planetara la cele mai bune preturi.

16. Schimb compresor Aer Conditionat - la aceste compresoare se pot defecta si inlocuii urmatoarele piese : ambreiajul, ventilul, fulia, sau in alte cazuri compresorul complet.

17. Schimbul kit distributie -se schimba preventiv, pentru a evita distrugerea totala sau partiala a motorului in cazul in care cureaua se va rupe din cauza uzurii.

18. Schimb pompa apa - pompa de apa se schimba la 60.000 km efectuati sau in functie de indicatiile fiecarui producator de masini in parte.

19. Schimb de radiator aer conditionat - codensatorul este piesa ce are rolul de a condensa freonul, astfel incat acesta sa nu creasca prea mult. Cel mai bine este a sa efectuezi un schimb de radiator aer conditionat pentru a evita alte neplaceri.

20. Schimb radiator apa, clima, compresoare intercoolere pentru intreaga gama de autoturisme.

21. Schimb rulment roata -este necesara schimbarea rulmentului de roata inainte ca acesta sa capete o uzura prea mare, pentru a evita spargerea acestuia si intampinarea altor probleme generate de acest aspect.

22. Schimb de termostat - cand lichidul de racire din motor fierbe, atunci este cazul sa efectuezi schimbul.

23. Schimb tobe esapament, schimb tobe esapament, catalizator, sonde lambda - in functie de necesitatile automobilului tau, vino la noi pentru servicii de cea mai buna calitate.

24. Schimb ulei cutie viteze- manuala / automata, garnituri, simeringuri, suport cutie viteze, comanda cutie viteze, radiator cutie viteze, baie ulei. Periodic, uleiul unei cutii de viteze trebuie schimbat.

25. Schimb ulei si filtre -Filtrul de polen  uzat nu mai filtreaza suficient substantele nocive,  iar acest lucru duce la producerea de mucegai sau bacterii in masina.

26. Testare auto computerizata, constatare mecanica, constatare electrica si verificare strat vopsea sau daca exista chit pe elementele caroseriei inainte de cumparare.

Personalul din cadrul societatii noastre are un inalt grad de calificare, fiind capabil sa ofere clientilor asistenta necesara luarii unei decizii de cumparare auto cat si consiliaza clientul in vederea gasirii pieselor necesare

Societatea isi desfasoara activitatea in incinta targului AUTOVIT,  si detine 2 puncte de lucru:
1.    SERVICE AUTO (AUTORIZAT R.A.R) localizat central in targul VITAN
2.    Magazin de Piese Auto Originale si de Import

Prezentare video Service Auto Vitan!
Galerie foto
Cum ajungeti la Service Auto Vitan!
Persoane de contact
Receptie
0735.867.531
auto.networkinternational@gmail.com
Program de lucru

Luni-Vineri: 08.30 - 18.30

Sambata: 08.30 - 16.00

Cuvinte cheie
Service Auto Vitan, service auto sector 4, service auto Bucuresti, reparatii autovehicule, diagnosticare, piese auto
Trimite mesaj