Lista service-urilor auto din Bucuresti

Acasa
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tinichigerie Vopsitorie auto
Tractari auto
Publicitate pe site
Inapoi 668 vizualizari!

Service AutoAgusta


Sos. Libertatii 43, Catelu, Ilfov
0726761939
office@autoagusta.ro
www.autoagusta.ro
Descriere obiectiv

Credem in relatii de lunga durata cu toti clientii, prin responsabilitatea lucrarilor furnizate.

Service-ul Autoagusta isi doreste  sa aduca segmentului de servicii auto o imagine curata prin profesionalism, experienta si respect fata de client. 

Suntem o echipa bine organizata,  iar calitatea serviciilor oferite este confirmata de portofoliul vast de clienti persoane fizice, persoane juridice si flote auto. 

Investim continuu in utilaje moderne dar si in personal bine instruit pentru a eficientiza serviciile.

SERVICII :

Mecanica auto

În service-ul Auto Agusta operațiunile de reparații și întreținere sunt realizate de personal specializat și cu o vastă experiență în domeniul reparațiilor auto. 

Indiferent de problema pe care o aveti, fie o revizie tehnică, o problemă la mașină sau aveti nevoie de un diagnostic mai complex, la service-ul nostru veti găsi întotdeauna suportul tehnic necesar. Mecanicii noștri sunt bine pregătiti pentru a oferi servicii profesionale de mecanică și întreținere auto.

Mecanica auto este un domeniu destul de vast, motiv pentru care și gama de servicii oferita este diversificată: probleme la motor, la mecanismul de distribuție sau de direcție, la sistemul de frânare sau de rulare, la caroserie, suspensie și instalații (alimentare cu combustibil, aprindere și pornire, răcire, ungere, etc.). 

Schimb anvelope : Siguranta ta si a familiei tale este pe primul loc! Vino la service autorizat Autoagusta pentru schimb anvelope in Bucuresti.

Geometrie 3D - Recomandarea noastra este la fiecare schimb de anvelope si/sau la 20.000 km sa se faca si serviciul de geometrie roti cu tehnologia 3D intr-un service specializat.

Indreptari jante - Autoagusta furnizeaza servicii de indreptare jante la preturi bune

Echilibrare roti - Vino la Autoagusta pentru echilibrare roti, prin citire electronica. Specialistii nostri efectueaza echilibrarea rotilor folosind tehnologii performante, de mare precizie, rapid; service-ul nostru este dotat cu utilaje si scule profesionale pentru ca serviciile prestate sa fie de cea mai buna calitate, iar timpul de asteptare scurt.

Roluire jante - Serviciul de roluire jante este realizat de personalul nostru specializat, folosind utilaje moderne (masina de roluit Atek Makina Roller Maxi 78D 00).

Rectificare discuri frana - iti oferam serviciu de rectificare a discurilor de frana. Un astfel de serviciu este din ce in ce mai necesar, mai ales in conditiile in care exista un numar mai mare de soferi care aleg discurile de frana aftermarket, discuri ce se ovalizeaza mult mai usor decat cele originale.

Service roti MOTO

Incarcare FREON

Extragere prezoane

ITP

Statie ITP Bucuresti sector 3 in cadrul service-ul de roti Auto Agusta vine in intampinarea dumneavoastra cu o noua locatie ce include o statie inspectie tehnica periodica autorizata RAR pentru auto pana in 3,5 tone. Statia ITP Autoagusta face parte din reteaua VIANOR.


Galerie foto
Cum ajungeti la Service AutoAgusta !
Persoane de contact
Geometrie
0722653393

Receptie
0726761939
office@autoagusta.ro
Program de lucru

Luni – Vineri : 8:00 – 18:00

Sambata : 8:00 – 14:00

Duminica :  INCHIS

Cuvinte cheie
Service Auto Agusta, service auto, mecanica auto, service roti, moto, schimb anvelope, geometrie, echilibrare, vulcanizare, statii ITP
Trimite mesaj