Lista service-urilor auto din Bucuresti

Acasa
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tinichigerie Vopsitorie auto
Tractari auto
Publicitate pe site
Inapoi 122 vizualizari!

Service Auto Militari


Str. Barsanesti, nr. 23
0731000731
office@serviceautomilitari.ro
serviceautomilitari.ro
VEZI PAGINA DE FACEBOOK
Descriere obiectiv

AI PROBLEME CU MASINA SI AI NEVOIE DE AJUTOR?

Service auto TOP CUSTOM GARAGE s-a infiintat recent ca raspuns la cresterea cererii pe piata romaneasca auto si din dorinta de a asigura clientilor sai calitate si profesionalism.
Prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.
Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, service-ul nostru auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

SERVICII OFERITE:

- ITP - Statie ITP, linia de inspectie tehnica periodica din cadrul TOP CUSTOM GARAGE, este acreditata RAR si asigura verificarea tehnica periodica obligatorie a masinii dumneavoastra in cele mai bune conditii.
In cadrul liniei ITP sunt acceptate autovehicule cu masa maxima de 3.5 tone.

- MECANICA - ELECTRICA
Atelierul de Mecanica – Electrica dispune de o magazie de scule si dispozitive speciale specifice care faciliteaza executarea lucrarilor dificile la motoare, cutii de viteza, tren de rulare, sistemul electric etc.
Atelierul este dotat cu toate echipamentele necesare efectuarii in standaredele oricarui producator auto a interventiilor asupra autoturismului dumneavoastra.

- GEOMETRIE COMPUTERIZATA

Reglarea geometriei sistemului de direcţie la puntea faţă+spate se realizează în conformitate cu valorile prescrise de fabricant.
O dereglare a unuia sau a mai multor unghiuri ale suspensiei are ca rezultate manevrarea imprecisă a autovehiculului, tocirea anvelopelor şi incapacitatea automobilului de a merge rectiliniu.

-TINICHIGERIE - VOPSITORIE -  servicii complete de tinichigerie si vopsitorie in cadrul service-ului nou, modern si foarte primitor.
Vopsirea autovehiculelor se realizeaza la cele mai inalte standarde de calitate, specialistii nostri isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne metode tehnice.

- VULCANIZARE
Noi acordam o atentie deosebita anvelopelor tale, furnizandu-ti servicii precum:
Servicii de vulcanizare la rece
Dejantari / jantari Valve speciale/Sport/Normale
Echilibrari roti cu jante de otel sau aliaj
Presiune cu aer
Geometrie roti

- DIAGNOZA COMPUTERIZATA
Folosind testere de ultima generatie (BOSCH-KTS, TEXA, G-SCAN), iti oferim un set complet de analize pentru masina ta.
- DETAILING AUTO
Interiorul masinii este un loc in care ne petrecem mult timp. Acesta trebuie sa fie confortabil, placut si prietenos.
Pentru asta, am perfectionat un proces tehnologic ce ne permite sa curatam, igienizam, dezinfectam si sa reimprospatam cu rezultate excelente interiorul autovehiculelor.

- REVIZII AUTO
Revizia auto periodică trebuie să facă parte din rutina oricărui șofer responsabil. Indiferent dacă trebuie să faci revizia auto obligatorie sau vrei să te asiguri că mașina ta funcționează perfect înainte de a pleca la un drum mai lung, la Top Custom Garage vei găsi serviciile auto complete, realizate de către profesioniști, care pot depista orice posibilă problemă și pot veni rapid cu soluții!
Realizăm revizii auto pentru orice marcă!

Service auto situat in cartierul Militari, Bucuresti (langa Autogara), are ca profil repararea si intretinerea autoturismelor, cu mare accent pe profesionalismul si seriozitatea lucrarilor efectuate.

Galerie foto
Cum ajungeti la Service Auto Militari!
Persoane de contact
Receptie
0731000731
office@serviceautomilitari.ro
Program de lucru

Luni-Vineri:08:00 -17:00

Cuvinte cheie
Service Auto Militari , service auto sector 6,
Trimite mesaj