Lista service-urilor auto din Bucuresti

Acasa
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tinichigerie Vopsitorie auto
Tractari auto
Publicitate pe site
Inapoi 13060 vizualizari!

HESS AUTOCONCEPT VOPSITORIE AUTO


Bulevardul Eroilor nr. 4 Voluntari (incinta S.U.T. Carpati) Ilfov
0728326149
info@hessautoconcept.ro
www.hessautoconecpt.ro
Descriere obiectiv

HESS AUTOCONCEPT este vopsitoria auto care vrea sa educe in primul rand exigenta clientului spre a alege calitatea. La noi primeaza respectul fata de client si fata de asigurarea unor servicii de calitate, la cele mai inalte standarde profesionale. Noi nu ne evaluam performantele dupa numarul de masini reparate, ci dupa numarul de clienti pe deplin multumiti.

Suntem constienti de creditul pe care ni-l acordati in momentul in care hotarati sa reparati masina in service-ul nostru. Din acest motiv, fiecare lucrare este tratata cu maxima responsabilitate si seriozitate, astfel incat, la plecare, sa avem siguranta ca veti fi inca un client care se va intoarce increzator.

Avand ca partener principal SPIES HECKER, producatorul de vopseluri cu cea mai mare cota de piata in Germania si sub atenta supraveghere a acestuia, HESS AUTOCONCEPT implementeaza cu succes standardele germane de calitate in domeniul vopsitoriei auto.

SERVICII:

VOPSITORIE

Vopsitoria este specialitatea noastra.

Realizam lucrari de calitate pe autoturisme, autoutilitare si oldtimere, orice marca sau model. De la vopsiri si corecturi clasice, pana la proiecte indraznete si culori speciale, nimic nu ne pune in dificultate. Avem capacitatea sa producem in laboratorul propriu peste 45000 nuante si, astfel, avem certitudinea ca putem sa satisfacem in totalitate exigentele celor mai pretentiosi clienti.

REPARATII CAROSERII

Lucrarile efectuate asupra structurii metalice si de rezistenta a autoturismelor se realizeaza in atelierul propriu care dispune de dotari tehnice moderne conform prevederilor RAR pentru repararea caroseriilor, a structurilor de rezistenta si acoperirea anticoroziva a acestora.

In cadrul atelierului de caroserii se pot efectua orice tip de reparatie de tinichigerie pe stand de redresare Spanesi cu control electronic.

Prezentare video HESS AUTOCONCEPT VOPSITORIE AUTO!
Galerie foto
Persoane de contact
RECEPTIE
0728.0326.149
info@hessautoconcept.ro
Cuvinte cheie
vopsitorie auto bucuresti, reparatii caroserii,
Trimite mesaj