Lista service-urilor auto din Bucuresti

Acasa
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tinichigerie Vopsitorie auto
Tractari auto
Publicitate pe site
Inapoi 783 vizualizari!

HD Autotest Service


Bd. Theodor Pallady, Nr. 57, Sector 3, Bucuresti
0745340344
0732895310
hdautotestservice@gmail.com
www.hdautotestservice.ro
Descriere obiectiv

Experienta noastra, dar si echipamentele moderne pe care le folosim isi spun cuvantul, in momentul in care apelati la noi.

Noi suntem HD Autotest Service, un service auto autorizat de Registrul Auto Roman, conceput pentru a oferi clientilor sai servicii calitative si profesioniste, intr-un timp foarte scurt. 

Compania noastra va pune la dispozitie numeroase servicii integrate, iar specialistii nostri va propun solutii eficiente si sigure, iar la finalul interventiei acestia vor supune masina la numeroase teste pentru a se asigura ca aceasta este in stare perfecta de functionare.

Servicii oferite:

Mecanica Auto - Compania HD Autotest Service este specializata in serviciul de mecanica auto, oferind solutii integrate cu aparatura speciala pentru efectuarea reviziilor si pentru repararea sistemelor defecte, precum sistemului de franare, directie, racire, ungere si suspensie.

Diagnoza Auto - Societatea HD Autotest Service va ofera servicii de diagnzoza auto computerizata, folosind echipamente de ultima generatie specifice oricarui tip de autoturism. Specialistii nostri pot detecta si oferi solutii optime erorilor aparute automobilului.

Electrica Auto - HD Autotest Service va pune la dispozitie serviciul de Electrica Auto folosind aparatura profesionala pentru repararea oricarei defectiuni de tip electric. Echipa noastra are experienta necesara pentru a depista si remedia orice problema electrica a masinii dumneavoastra.

Vopsitorie Auto - Service-ul nostru este dotat cu o cabina speciala in care serviciul de Vopsitorie Auto se efectueaza minutios, iar echipajul nostru se ocupa, in functie de cerintele dumneavoastra, de vopsirea integrala sau a unei singure componente auto.

Tinichigerie Auto - Specialistii HD Autotest Service sunt recunoscuti pentru serviciul de Tinichigerie Auto cu care au schimbat infatisarea masinilor grav avariate. Metodele noastre calitative asigura un rezultat final perfect, iar caroseria automobilului va capata un aspect imaculat.

Tractari Auto - Serviciul de Tractari Auto Non-Stop se realizeaza de catre un echipaj autorizat, indiferent de locatia dumneavoastra, in toata tara. Realizam tractarea oricarui tip de automobil, indiferent de dimensiunea si greutatea acestuia, la preturi foarte accesibile.

Nu ezitati sa ne contactati, iar noi va asiguram ca ne vom ocupa de masina dumneavoastra in cel mai profesionist mod.


Galerie foto
Cum ajungeti la HD Autotest Service!
Persoane de contact
Receptie
0745340344
hdautotestservice@gmail.com
Program de lucru

Luni: 09-18  – Vineri: 09-18

Sambata – Duminica: Inchis

Cuvinte cheie
HD Autotest Service, service auto sector 3
Trimite mesaj