Lista service-urilor auto din Bucuresti

Acasa
Dezmembrari auto
Instalatii GPL
Parbrize
Piese auto
Reparatii cardane
Reparatii injectoare
Reparatii Turbine
Service auto
Service roti Vulcanizare
Statii ITP
Tinichigerie Vopsitorie auto
Tractari auto
Publicitate pe site
Inapoi 1951 vizualizari!

Reparatii sudura tobe esapament Prelungirea Ghencea


Str. Dihorului Nr.1
0762894858
office@mmcauto.ro
www.carclinicservice.ro
Descriere obiectiv

Va oferim servicii de sudura tobe esapament, toba finala, intermediara, racord flexibil, coliere esapament, garnitura esapament la cele mai bune preturi.

OFERTA Sudura tobe esapament Prelungirea Ghencea

Reparatii sistem esapament
Montaj tobe noi
Modificari tobe auto
Montaj tobe sport
Inlocuire racorduri flexibile
Racorduri flexibile orice dimensiune pe stoc

Etansitatea sistemului de evacuare al unui autoturism reprezinta unul dintre cei mai importanti factori a functionalitatii corecte a motorului.

Daca sistemul de evacure al masinii dvs. este defect(toba rupta,sparta,catalizator infundat ,racord rupt,etc.) nu ezitati sa ne contactati telefonic

Service Auto Premier se afla in zona Prelungirea Ghencea, sectorul 6 si va ofera o gama larga de servicii incepand de la tinichigerie auto si vopsitorie auto, pana la reparatii tobe asapament si revizii auto.

Service-ul auto Premier nu este doar un alt service de cartier sau de duzina.

Va asteptam cu urmatoarele servicii de:

diagnoza computerizata, reparatii cutie de viteza manuala,  reparatii sistem  rulare si directie, reparatii motor si anexe, reparatii ambreiaj , reparatii sistem franare,  reparatii tobe asapament, consultanta ITP si achizitii auto, revizie auto, alte lucrari de mecanica auto, precum si tractari auto.

Atelierul de tinichigerie foloseste tehnica avansata de recentrare a caroseriilor, precum si servicii de tinichigerie indreptare a elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece, pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, deoarece aceasta afecteaza stratul de protective anticoroziva a metalului.

Serviciile de revizie auto constau in schimb ulei, filtre (aer, ulei, combustibil, polen), schimb antigel, inlocuit amortizoare fata si spate, polisare faruri, , inlocuit arcuri si suspensie complete. 

In atelierul Service Auto Premier putem executa lucrari de mecanica auto generala, precum si reparatii capitale sau de intretinere pentru aproape toate marcile de autoturisme prezente in Romania.

Iti oferim un set complet de analize ale masinii tale: testare computerizata, inspectie service, identificare si stergere erori, cutie de viteze.

Va asteptam la Service Auto Premier pentru ca doar aici gasiti servicii auto profesionale, consultanta tehnica si o manopera de calitate superioara.


Galerie foto
Cum ajungeti la Reparatii sudura tobe esapament Prelungirea Ghencea!
Persoane de contact
Receptie
0762894858
Program de lucru

LUNI-VINERI: 09:00-18:00

SAMBATA: 09:00-14:00

Cuvinte cheie
car clinic service, service auto sector 6, service auto Bucuresti, service ghencea, prelungirea ghencea, sudura tobe esapament, toba finala, intermediara, racord flexibil, coliere esapament, garnitura esapament, reparatii tobe esapament
Trimite mesaj