Lista service-urilor auto din Bucuresti

ECONET AUTO GAGU

5234 vizualizari!
Sos. Gagu nr 170 Sat Vanatori Com Petrachioaia, Ilfov
0758.074.373
www.dezmembrarigagu.ro
Inapoi
Descriere obiectiv

Dezmembrari Gagu este cel mai mare parc de dezmembrari auto din zona Bucuresti.
Cu peste 1.000 de autovehicule dezmembrate pe an, incercam sa acoperim cat mai bine toata gama de marci si modele produse dupa anul 2000 dar nu numai.

Clientii ne aleg pentru varietatea de marci si modele auto disponibile, piese auto de calitate si garantia pe care o oferim. La noi gasiti din dezmembrari auto aproape orice piesa pentru masina dumneavoastra, de la motoare, cutii de viteze, anexe motor, radiatoare, elemente de caroserie decupate direct de pe masina pana la grile si butoane.

In cele mai multe cazuri puteti vedea mai multe masini similare cu a dumneavoastra si puteti alege ce piese doriti, fie pentru a face o reparatie, fie pentru a va dota masina cu optiuni suplimentare.

Misiunea noastra este sa oferim o solutie completa pentru persoanele care intampina o problema cu autoturismul, de aceea pe langa activitatea principala de dezmembrari auto oferim o gama variata de servicii, de la tractare pentru 1-7 autovehicule, vanzare de piese noi si piese auto second hand, service autorizat RAR.

Clientii nostri beneficiaza de consultanta in alegerea celei mai bune solutii, bazata pe experienta, seriozitatea si profesionalismul membrilor echipei Econet Auto (Dezmembrari Auto Gagu).

Galerie foto
Cum ajungeti la ECONET AUTO GAGU !

Vizualizaţi SC ECONET AUTO SRL pe o hartă mai mare
Program de lucru

Luni-vineri: 09:00 – 18:00

Sambata: 09:00 – 14:00

Duminica: inchis

Cuvinte cheie
dezmembrari bucuresti, dezmembrari auto, piese auto,