Lista service-urilor auto din Bucuresti

SAMA SERVICE

4004 vizualizari!
Calea Grivitei nr 106
021.319.67.70
www.samaservice.ro
Inapoi
Descriere obiectiv

Sama Service Grup este o retea de service-uri rapide care pune la dispozitia clientilor sai metode moderne, eficiente si rapide de diagnostic si depanare auto.

Sama a intrat pe piata de profil in 1992 aducand in premiera in Romania conceptul de “service de roti”. Azi, compania beneficiaza de ateliere multifunctionale, investeste continuu in echipamente de ultima generatie si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai.
Actualmente, Sama detine 5 locatii proprii in Bucuresti, o retea extinsa de colaboratori la nivel national si primul lant de francizati din Romania in domeniul auto.

Sama este o prezenta activa si puternica pe segmentul de servicii auto ( ITP, servicii de intretinere, tractare, service roti si service mobil ) si, de asemeni, un important dealer de anvelope auto/moto, jante, uleiuri, piese de schimb si accesorii.
Sama se adreseaza atat clientilor posesori de autoturism, moto, ATV, dar si companiilor / flotelor care au in dotare si administrare automobile, vehicule agricole, vehicule comerciale, etc.

Galerie foto
Cuvinte cheie
anvelope bucuresti, jante bucuresti,